Untold prezintă în 2019 Codul Magiei cu un personaj misterios pe scena principală

Împarte ştirea cu prietenii tăi:

Cam așa arată scena de la Untold din acest an.

Chiar eram curios ce-au mai inventat organizatorii. Drăguț personajul, nu?

Cine o fi dânsul acesta bătrân, cu barbă sură și ceva cornițe prin părul răvășit? 😳🙄

Bănuiesc că nu e totuși vreun ardielean dintre cei de demult, vreun stră, străbunic de-al lui Boc.

Mereu m-am întrebat ce-i cu poveștile astea din spatele unui banal festival de muzică.

Ce-i cu.. prostia asta “capital of night and magic”?!

Ori e muzică, ori e festival de simbolistică. Măcar de-ar fi fost basme autentic românești.

Pe mine, ascultătorul de muzică, imaginea cu urâtul asta recunosc că m-ar face să mă simt inconfortabil.

Un răspuns l-am găsit pe Clujlife.com și sună în felul următor, fiind de altel traducerea temei lansate de organizatori:

Anul acesta, odată cu aniversarea a 5 ani de UNTOLD, fanii festivalului vor asista la ceva cu adevărat extraordinar – dezvăluirea unui secret bine păstrat, poarta către o lume a cunoașterii nelimitate. Ediția aniversară din acest an va aduna, pentru o celebrare de neuitat, toate personajele cu care fanii festivalului au făcut cunoștință în toți acești ani: Magicianul, Dragonul, Regele Războinic, Preoteasa Înțelepciunii, Bufnițele, Zânele și toate viețuitoarele magice care trăiesc în acest tărâm.

CODEX OF MAGIC

Codex of Magic este o carte grandioasă, ascunsă în inima pădurii, care, odată deschisă, te atrage într-un univers sub forma unei biblioteci grandioase. Pentru a putea fi accesat, Codexul are la bază un mecanism de tip ceas. În spatele Codex-ului se află Spiritul, gardianul tuturor cunoștințelor, care trăiește în interiorul cărții și a acestei lumi infinite. Codex of Magic este simbolul unei lumi pline de cunoaștere, înțelepciune, imaginație și totodată sursa energiei și a magiei. în plus, oferă fiecărui festivalier experiențe unice și îi dezvăluie secretul unei vieți împlinite. Acesta nu este sfârșitul, ci începutul ascensiunii spre tărâmul magiei căci, odată accesat, Codexul ne va schimba percepția asupra modului în care percepem lumea. CODEX OF MAGIC va marca cea de-a cincea ediție a festivalului UNTOLD.

Sursa foto: Instagram.com