Împarte ştirea cu prietenii tăi:

Manuela//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Daca esti un om cu crescut cu frica de Dumnezeu, vrei sa-ti faci o familie crestineasca si sa te unesti intr-un singur trup doar cu femeia pe care ti-ai ales-o, atunci lasa-ma sa-ti spun ca ai toate sansele sa fii considerat rasist. De ce? Pentru ca nu te incadrezi in “corectitudinea politica” a timpurilor noastre si nu ai vrut sau eventual nu vrei sa ai legaturi amoroase cu persoane de alta rasa. Cel putin asa sustine un studiu Feminist!!!

Interesant este ca acest “studiu” este raspandit viral in spatiul online tocmai in aceste vremuri tulburi, in care Europa si crestinatatea, atat cat a mai ramas din ea, se confrunta cu cel mai mare aflux de populatii orientale de la caderea Romei incoace. Cumva sa fim pregatiti pentru ce urmeaza.

Cu alte cuvinte, dupa ce ii primim in casa si ii asezam la masa ideal ar fi sa ne mai si culcam cu ei/ele (dupa caz)…Ma gandesc asa in perspectiva valului migrator dinspre Orient, ca tot e subiectul la moda in aceasta perioada. Macar sa fim ospitalieri pana la capat punand-o de un “interracial”, nu-i asa?

Chiar daca este un “studiu” subtire, ideea pe care acesta o lanseaza este una periculoasa si n-ar fi exclus ca, printre multele “valori” care ni se flutura pe la nas sub umbrela “tolerantei”, “libertatii” si “dragostei”, la un moment sa fim pasibili de eticheta “rasismului sexual” daca nu am avut relatii (a se intelege sexuale) cu persoane dintr-o alta arie geografica, religioasa sau culturala.

De fapt ce ne propune acest studiu? Diversitate, abandonul valorilor si anularea moralei. Un model de gandire secularizant care din pacate prinde tot mai multe radacini in randul tinerei generatii.

Sa ne intelegem, daca ma intrebati pe mine, feminismul n-are nicio legatura cu emanciparea femeii. Prin constructie “emancipare” suna urat. Nu stiu ce femeie cu capul pe umeri accepta ca trebuie “emancipata”, nu stiu ce femeie ancorata in viata crestina are nevoie de astfel de invataturi calauzitoare. Pentru ca ce face in realitate feminismul?

Propune o lupta fara temei, de parca femeia, aceasta fiinta creata de Dumnezeu sa devina un trup cu barbatul si inzestrata cu darul nasterii de prunci, ar fi vreo ingramadita careia niste “inteligente” sa-i spuna, printre altele, ca familia e o pierdere de timp si ca e mai importanta cariera profesionala, copiii nu sunt asa importanti pentru dezvoltarea personala, deci sa se protejeze daca se poate pe viata, si ca barbatii in general sunt niste obiecte sexuale de care sa te folosesti si cam atat.

Mamele noastre n-au fost feministe si, cu toate astea, nu le-a lipsit nimic: frumusete, curatie, locuri de munca, o familie, copii, o viata cuviincioasa etc. Mamele noastre au fost feminine, astfel ca n-au mai avut nevoie sa fie feministe.

sursa: Matías Q.V


Împarte ştirea cu prietenii tăi: