0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

La fiecare 29 decembrie privim in calendar la grozavia comisa de Irod si nu ne vine a crede: 14.000 de prunci ucisi!

Ce barbarie totusi. Ceva de neconceput intr-o lume a drepturilor si libertatilor ca a noastra. Si cu toate acestea, statistic privind, in ultimii ani si zeci de ani ne-am transformat intr-un popor de Irozi.

“Date publicate în 2012 de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii arată că România are cea mai ridicată rată de avort din Europa: 480 de avorturi la 1.000 de naşteri,ceea ce înseamnă că aproape jumătate din copiii concepuţi sunt avortaţi”, scria Mediafax intr-un articol din 2016.

Daca privim in extenso, tabloul e unul mult mai crunt si cifrele sunt cu adevarat inspaimantatoare.

Romania a reusit, cu ghilimele de sange, sa ucida intre 1958 si 2014 (Atentie!) o populatie intreaga: 21.904.658 de avorturi, arata Asociatia Pro Vita.

Sunt date oficiale care ar trebui sa nea puna putin mai mult pe ganduri cu privire la noi, moralitatea noastra si responsabilitatea de a fi pana la urma oameni.

Asa ca, inainte sa ne plangem pe la colturi ca nu avem politicieni drepti, medici competenti, profesori dedicati sau preoti “cu har”, ar trebui sa ne imbracam putin in sac si sa ne punem cenusa in cap pentru pacatele noastre si ale inaintasilor nostri.

Numai Dumnezeu stie cati drepti ar fi fost randuiti sa se ridice dintre cele 21.904.658 de suflete carora le-a fost refuzat dreptul la viata!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %