0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Avem tendinta de a ne isteriza ori de cate ori auzim de vreo catastrofa petrecuta la altii si inchidem ochii a nepasare aproape de fiecare data cand ceva arzator ne afecteaza in mod direct.

Atacul armat de la Paris din redactia Charlie Hebdo, unul regretabil si de condamnat din orice unghi ai privi problema, a nascut aprige reactii in spatiul virtual romanesc, iar retelele de socializare au fost asaltate de ingrijorare si mesaje de solidaritate din partea Micului Paris catre adevarata Capitala a Luminii.

Daca la Iancului, Obor sau in alt loc public un “arab” de-ai nostri ar fi atacat o femeie, un copil sau ar fi comis un act antisocial, nimeni nu si-ar fi expus indignarea pe Facebook, nu mai zic de atitudine la fata locului. In schimb, daca pica un avion in Malaysia sau mai nou are loc un atentat intr-o tara cat mai indepartata de a noastra devenim extrem de preocupati.

Nu mai poate romanul de grija lui Charlie…je suis indigne!!!

Spre exemplu, pe mine ma preocupa in mod deosebit faptul ca nu avem un Patinoar in Bucuresti, dar patinaj artistic putem face la liber pe orice straduta din orice cartier. Eu aici vad un terorism extrem de periculos, cu numeroase victime la ortopedie..

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %