0 1
Read Time:1 Minute, 10 Second

La capatul unui parcurs de aproape cinci luni, reality show-ul matrimonial Mireasa si-a desemnat castigatorii.

Din cele cinci cupluri ajunse pana la finala, doar trei s-au casatorit civil (Andreea si Marian, Ana Maria si Bogdan, Maria si Liviu).

Un al patrulea cuplu si-a facut doar jurămintele de iubire, casatoria fiind împiedicată din rațiuni administrative (Izabela si Blaze).

La acestea se adauga cel mai tanar cuplu din casa, ca varsta si ca istoric, Cosmina si Alin, care au promis sa spuna DA intr-un viitor apropiat.

In ultimele minute ale sezonului 3 de Mireasa a venit si mult asteptatul anunt despre marii castigatori ai premiului cel mare.

Cei 40.000 de euro au ajuns la noua familie Olteanu formata din Liviu si Maria.

Un deznodamant putin asteptat, mai ales ca cei doi au tinut capul de afis cu numeroase certuri si tensiuni de-a lungul intregului sezon.

Chiar si asa, cei doi au obtinut aproape 47% din voturile telespectatorilor, devansandu-i pe marii favoriti ai finalei, Andreea si Marian (doar 31% din voturi).

Un sprint final spre marele premiu care, speram, sa le intareasca legatura consfintita prin casatoria civila.

Urmatorul sezon de Mireasa va debuta la inceputul lunii septembrie, dupa ce sezonul al 3-lea a fost de departe cel mai urmarit din istoria acestei emisiuni la care oamenii apeleaza pentru a-si afla iubirea.

sursa foto: captura tv Antena 1

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %