Împarte ştirea cu prietenii tăi:

De retinut dupa prima seara a noului sezon de Champions League:

– la 17 ani si 113 zile jucatorul Jude Bellingham (Borussia Dortmund) a devenit cel mai tanar englez care a debutat in competitie.

(statistica mai arata ca nigerianul Celestine Babayaro ramane cel mai tanar debutand in Champions League. Avea doar 16 ani si 86 de zile cand a jucat pentru Anderlecht intr-un meci cu Steaua Bucuresti in 1994).

– ramanem la cifra 17 si consemnam ca Barcelona este prima echipa din istoria intrecerii continentale cu doi marcatori de 17 ani intr-un meci, Ansu Fati si Pedri Gonzalez. Acesta din urma a reusit cu Ferencvaros (5-1) primul sau gol la seniori pentru echipa blaugrana.

– dupa 62 de meciuri la carma echipei Chelsea managerul Frank Lampard inregistreaza prima remiza alba. Sevilla se face responsabila.

– suporterii lui Dynamo Kiev i-au cerut lui Mircea Lucescu sa plece inca dinaintea primului fluier al lui Ovidiu Hategan la meciul cu Juventus (0-2). O partida in care “elevul” Andrea Pirlo si-a invins maestrul. In 1995 un pusti pe nume Pirlo debuta la “Randunelele” din Brescia la initiativa lui Il Luce.


Împarte ştirea cu prietenii tăi: