0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

scoli-inchise-zapada

Daca mai tineti mult scolile alea inchise, vom ajunge sa nu mai stim care suntem din Vaslui si care din Teleorman, serios acum! (ma refer la cunostintele de geografie fara vreo aluzie voita la bazinul electoral al vreunui partid sau ceva).

Pe vremea mea, adica imediat dupa 90, cred ca de doua sau trei ori s-au inchis scolile pentru niste zapezi cat casa, dar noi mergeam fiecare la scoala din cartier.

Scoala a ajuns o fita

Acum e mega fita ca tu din Afumati sa-ti dai copilul la studii in Bucuresti cat mai central daca se poate sau tu din Dristor sa-ti duci prichindelul cu masina (NEAPARAT) la unitatea de invatamant de pe bulevard, unde ai auzit tu ca “sunt profesori buni”.

Cum s-or simti ceilalti de la scolile normale chiar n-as vrea sa stiu, asa din respect pentru ei si munca lor, din moment ce tu i-ai categorisit deja.

Ce regula ta (de circulatie)!

Si chiar nu e nicio problema ca blochezi in fiecare zi pe la pranz o banda de circulatie chiar si in conditii de carosabil uscat si soare generos sus pe cer.

Copilul tau sigur va ajunge ministru intr-o zi si al altora de la periferie o sa-i care bagajele doar pentru ca scolile au ajuns sa se imparta in bune si proaste.

Cand e sa inveti ceva carte o faci si in catunul X din varful muntelui, iar cand e sa se aleaga praful, se alege direct din buricul targului.

photo credit: Paul Istoan Tram Snow Removal via photopin (license)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %