0 0
Read Time:56 Second

Minunata noastră țară tocmai s-a pricopsit cu un nou festival de muzică. Deocamdată nu știm ce fel de muzică se va pune la SAGA Festival, informațiile preliminare fiind extrem de puține.

După afiș ne dăm seama că se va organiza în Piața Constituției Parcul Izvor și mai știm că va ține trei zile și mai ales trei nopți: 5, 6 și 7 iunie.

Vor fi cinci scene și sunt anunțați peste 150 de artiști. Primele nume confirmate sunt Faithless (DJ Set), Don Diablo si Marshmello.

Când pe afiș îți apar ALDA Events (n.a. – oamenii din spatele A State of Trance sau Amsterdam Music Festival), dar și autohtonii de la The Mission treaba se anunță una cât se poate de serioasă.

Anunțul inițial vorbește despre primul festival de muzică electronică în București, dar în realitate trebuie să o spunem că a mai fost o tentativă de acest gen în vara lui 2018.

Mâna sus cine își mai amintește de Timeshift Music Festival de la Romexpo? Știm, e mort și îngropat de mult. Pe cât de neașteptat a fost, pe atât de repede a dispărut din peisaj.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %