0 0
Read Time:2 Minute, 48 Second

România anului 2050 și ceva.
🏳️‍🌈Revoluția sexuală începută în urmă cu aproape trei decenii după un referendum pentru familie invalidat e de acum încheiată.

Tovarășul Vischi, ajuns acum la maturitatea activismului civic, proclamă de la tribuna unei grădinițe victoria Republicii Elgibitiste România. În loc de aplauze copiii se pupă pe gură și se ating la zonele intime în căutarea orgasmului promis în manualele de educație sexuala. Părinții s-au obișnuit să nu mai opună rezistență în urma programelor intensive de reeducare parentală. În societate domnește pacea socială și toleranța la care făcuse apel KWJ în 2018, după referendum.

Poliția a fost desființată de mult pentru inutilitate, iar în locul acesteia mai patrulează doar Miliția Spirituala (n.a. spre disperarea acestora Ion Iliescu e încă viu – sic!) pentru a împarți prezervative și jucării sexuale oamenilor dornici de amor liber în spațiile publice. Se practică poliamoria și toate formele de sex cu oameni și animale într-o armonie a infernului.

De guvernare se ocupă o largă coaliție “de dreapta” formată din partidul stat USR și prietenii lor de la PLUS, România Împreună, Demos, PACT și Pro România a lui Ponta, un personaj reeducat în spirit sexomarxist (n.a. – chiar și într-o societate perfectă e nevoie de idioți utili!). Funcția de președinte a fost abrogată după ce locatarul de la Cotroceni a plecat într-o vacanță și a uitat să se mai întoarcă. De fapt răspunsul a fost că se mai gândește până înțelege întrebarea. Oricum nu-i simțea nimeni lipsa. De Dragnea nu se mai știa nimic după ce fusese părăsit de iubita pentru o alta femeie mai tânără decât el cu 30 ani. Ce tragedie! Există zvonuri că…și-ar fi tăiat singur mustața, dar nu e ceva oficial.

În România nu mai există de acum niciun om bolnav. Ar fi fost și imposibil să te mai îmbolnăvești de ceva anume cu miile de spitale construite de guvernanții mai sus amintiți. Nu mai vorbim de autostrăzile cu șase benzi pe sens pe care se plimbau Mândruță & friends cu bicicletele spre mare, munte și oriunde fară a-și face vreunul cruce. Un vis devenit realitate.

Și cu toate astea mai existau câțiva nebuni…nebuni intru Hristos ascunși în scorburile pământului. Nişte oameni ciudați, primitivi cu apucături de Ev Mediu timpuriu: încă se căsătoreau bărbat cu femeie, iar acestea nășteau copii! Un obicei demult apus, retrograd și scos în afara legii pentru discriminarea bărbaților. Totul se făcea de acum computerizat, în vitro, pentru că și tații să poată fi mame!

De altfel, în societea românească postrevolutionarsexuala căsătoria fusese eliminată din Constituție. Se practica amorul la liber. Doar necrofilii se mai simțeau puțin discriminați, după ce nu prea mai existau oameni care să-și îngroape morții. Și de ce-ar mai fi făcut-o din moment ce în Dumnezeu, viață veșnică și învierea de obște nu mai credea nimeni. Doar nebunii întru Hristos mai păstrau acest obicei spunând că oamenii vor învia cu trupul la a doua venire a Domnului și că acesta, trupul, e “templul Duhului Sfânt”. Nu-i băgă nimeni în seamă, evident.

Cercetătorii noii lumi eliberate de orice prejudecată și opresiune tocmai anunțau că s-au făcut pași mari spre clonarea sufletului și trimiterea altor oameni să locuiască pe Marte. Dumnezeu cu mila!

❗️Precizare:
Aceasta e o ficțiune și trebuie tratată ca atare. Asemănarea cu persoane reale e pur întâmplătoare.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %