0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Rugbyul e un acel sport de golani practicat de domni. Astăzi, 20 septembrie, se dă startul unei noi ediții a Cupei Mondiale. E festivalul sportului cu balonul oval disputat la fiecare patru ani începând cu 1987. România n-a lipsit de la nicio Cupă Mondială, fiind parte a unui grup select de națiuni din elita acestui sport. Aceasta până în 2019 când Stejarii, deși calificați cu mari emoții, sunt obligați să urmărească turneul de la televizor.

Și s-a ajuns aici pentru că niște domni de la Federație s-au jucat de-a golani. Cum în România nu mai existau de acum bărbați ca brazii pe care să-i cheme Ion, Gheorghe, Vasile, Constantin sau altfel și care să practice acest sport, un anume Sione Faka’osilea a fost naturalizat și folosit pentru a face diferența, sperau ei. Și s-a dovedit a fi diferența dintre a participa și a sta acasă.

Vă și imaginați, cred, impactul unui singur om într-un sport de echipa cu 15 jucători în teren.

Numai că acesta mai evoluase la un moment dat, în trecutul său îndepărtat temporal și geografic, pentru Tonga, lucru pe care nu l-au descoperit ai noștri ci alții. Din păcate pentru noi, era prea târziu pentru a evita descalificarea.

Așa că… unde nu-i cap, vai de picioare!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %