0 1
Read Time:2 Minute, 29 Second

“Școlile să fie decuplate de la rata de infectare…”

Bun, dar copiii, profesorii, părinții și bunicii care zilnic fac naveta casă-școală-casă nu rămân cuplați la realitatea înconjurătoare, cea în care covidul e omniprezent?

După ce am stabilit că e groasă la 6/1000, acum o scăldăm în stilul românesc. De ce? Pentru că stă în gena noastră, probabil, să fim neserioși.

Cîmpeanu dovedește încă o dată că e cel mai prost din curtea școlii, de departe, alături de eminențele cenușii din Grupul Tehnico-Științific!

Altminteri, cum să pretinzi oamenilor respectarea anumitor reguli, când chiar tu le încalci, modifici după cum îți bate vântul prin creierul lipsă.

Asta arată că ori ești prost, ori ești prost. Dar prostia voastră înseamnă vieți pierdute, trupuri schilodite de boală, sechele pe viață.

Între timp, covidul există, e printre noi purtat de fiecare infectat de colo dincolo. Spitalele și așa ca vai de ele sunt în pragul prăbușirii.

Oamenii zac la propriu care pe unde apucă pentru o gură de oxigen în plus.

Peisajul e suprabacovian. Mai lipsesc morții de pe caldarâm, dar nu suntem departe nici de taboul ăsta din cauza celor care decid anapoda pentru noi și a celor care strigă “libertate, ori moarte strigăm toți”.

În tot acest timp ne-am vaccinat mulți, dar totuși suntem puțini, ne-a spus cel care mai deunăzi nu înțelegea de ce nu suntem ca Danemarca. Păi nu suntem, că nici oina nu seamănă cu golful (sic!).

Asta după ce, la început, ni s-a spus că e răceală, că mor doar bătrânii (moment în care am răsuflat ușurați că noi nu suntem bătrâni și nici nu mai avem grija lor), apoi ne-am dus și ne-am întors că așa e în viață, iar de fiecare dată când am revenit virusul era tot aici, mai rezistent și mai periculos. Că așa e în biologia moleculară.

Apoi, ne-am culcat pe-o ureche că se vor vaccina alții pentru noi și uite așa o să mai trecem un val cu gloata că, nu-i așa, mai bine să moară peste niște ani cei vaccinaţi acum că prea s-au încrezut în știință și n-au ascultat de șoșocii de pe Facebook.

De ce să mori de la vaccin, când poți să te cureți lent și sigur de la băuturile carbogazoase, fast-food, tutun, alcool și droguri. Toți anti-vacciniștii duc o viață sănătoasă, dorm cu Biblia sub pernă și se roagă să fi avut dreptate peste ani în privința vaccinului. Halal omenie, empatie și dragoste, atribute la care sunt chemați de religia pe care și-o iau drept scut.

Singura realitate demnă de luat în seamă e că în România, in fiecare zi, moare câte un avion de oameni. Am început cu cele private, am trecut la cele de linie, pentru ca acum să ajungem la transatlantice.

Ne-am săturat de voi, toți, indiferent de culoarea politică și ambițiile voastre mărunte. Începeți să fiți oameni înainte de toate.

România=Absurdistan!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %