0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

A devenit de acum o tradiție ca sărbătorile de iarnă să fie prefațate de lansările de carte ale Pr. Savatie Baștovoi.

Nici anul acesta nu a făcut excepție și părintele Savatie și-a bucurat cititorii cu o nouă apariție.

“Cartea pentru bărbați” a fost lansată la 12 luni dupa “Cartea despre femei” și, după cum spune însuși autorul, are ca personaj principal “fericit bărbatul” din deschiderea Psaltirii.

“Nu este o carte despre sfaturi mari. Este o carte despre un om lovit pe o parte și alta. Este cea mai concentrată carte a mea și mi-a venit pe drum cum s-o fac. De vreo 7-8 ani mă gândesc cum să o fac, dar nu găseam cum. Nu e suficient a scrie o carte, toată lumea scrie cărți. O carte nu este un text, nu este nici măcar o poveste frumoasă, o carte este o viață. Este viața, lumea, între două coperți. Ea poate fi scrisă fără mare artă, dar are ceva de spus lumii pentru totdeauna. Așa că mergeam eu și mă gândeam încotro se duce lumea. De ce lipsa de respect, de principii, a devenit ceva normal? Își dau la picioare în corporatiile astea… cum s-a îndrăcit lumea! Nu mă miră că răul este, mă miră când a devenit el normă într-o țară așa mare, în care avem Biserici și preoți”, a spus Pr. Savatie Baștovoi în cuvântul său la Librăria Sophia din București, vineri, 13 decembrie cu ocazia lansării unei noi cărți.

Părintele Ieromonah Savatie Baștovoi a lansat “Cartea pentru Bărbați” la Libraria Sophia din București. Vedeţi aici câteva imagini pe care le-am surprins la evenimentul din 13 decembrie.

Posted by Cronicarescu on Monday, December 16, 2019

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %