0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second
“E o problema de credinta in Biserica. Te rogi acasa in taina sufletului, rugaciunea particulara, dar omul nu poate sa se roage numai in particular. Exista o rugaciune obsteasca pentru <<Că unde sunt doi sau trei, adunaţi în numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor>>. Biserica sfinteste viata omului, te ia de la nastere si te duce pana in mormant si dincolo de el.
“Nu poti sa-i spui unui credincios ca nu are voie sa se spovedeasca. Daca ne spalam pe maini cum recomanda autoritatile si respectam asta, trebuie sa ne curatim si sufleteste. Cine raspunde de sufletele care pleaca nepregatite inaintea lui Dumnezeu? Sa-mi raspunda mie autoritatiile de stat. Nu poti sa restrictionezi lucrurile acestea!
“Prin lingurita noi nu impartasim microbi, noi aratam comuniunea tuturor in Hristos. N-am fost si nici nu pot fi de acord cu comunicatul Patriarhiei cu lingurita de unica folosinta. La ultima Liturghie cu 100 de oameni in curte s-au impartasit 10.000 de oameni in Bucuresti. Sa-mi aratati unul care s-a imbolnavit. Uitati-va la bulgari, care au pastrat Bisericile deschise, cati morti au”.
(declaratii facute la B1 TV, 11 aprilie)
Emisiunea poate fi văzută aici: https://youtu.be/SRNVUBbsIOg
P.S. Romania cu Bisericile inchise pentru credinciosi = 291 morti de covid.
Bulgaria cu Bisericile deschise pentru credinciosi = 28 morti de covid.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %