0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

S-a lasat cu scandal politic dupa ce jucatorii nationalei de hochei pe gheata a Romaniei au cantat asa zisul imn al Tinutului Secuiesc dupa un meci cu Ungaria la Campionatul Mondial Divizia A Grupa I, la Ljubljana.

Deranj mare pentru Grindeanu si Ciolacu, ei descoperind acum probabil ca exista astfel de practici in sportul din zona Harghita si Mures.

Pana la urma ma gandesc ca e placerea oamenilor sa cante ce doresc.

Poate asa au simtit sa-si aline supararea dupa cele patru batai incasate (1-9 cu Slovenia, 1-4 cu Coreea de Sud, 4-5 cu Lituania si 2-4 cu Ungaria) si retrogradarea in al treilea esalon al hocheiului mondial.

Daca am fi castigat noi aceste patru meciuri si mergeam in elita, se putea canta si God Save The Queen ca nu ar fi deranjat pe nimeni.

Ciolacu si Grindeanu ar face mai bine sa puna mana si sa termine patinoarul Flamaropol lasat de colega lor Firea in paragina la 35% din constructie.

O adevarata gaura neagra pentru bugetul public si un mare scuipat in obrazul bucurestenilor in materie de sporturi pe gheata.

De ce n-ar veni unul ca Tanczos Barna sa termine patinoarul si eu imi iau angajamentul sa cant imnul Tinutului Secuiesc cu prima ocazie.

Nationalismele ieftine nu-si mai au locul in anul 2022 de nicio parte.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %