Împarte ştirea cu prietenii tăi:

Inca un atac la adresa credintei ortodoxe de la tribuna Digi24 HD​, in tentativa unor oameni mici de a explica absenta lui Dumnezeu (?!) in perioada pandemiei de covid-19.

Dupa mintea lor limitata la adevarurile materialiste, daca oamenii mor in aceasta perioada, inclusiv din cauza covid-19, e pentru ca Dumnezeu nu-si face treaba si prin urmare trebuie eliminat din context ca oricum e degeaba.

Si cand de gandesti ca emisiunea se numeste “Cap limpede”…

“Are sens zicerea Doamne Ajuta, intreb si eu? Dupa cum vedem Dumnezeu nu ajuta in povestea cu Covid…Dupa ’90 imi dadeam seama ca am de-a face cu un fost securist cand zicea Doamne Ajuta!”
 
“La un bun crestin principala datorie este sa apere viata”, a slobozit, printre altele, Cristian Tudor Popescu, la Digi24, intr-un dialog desprins parca dintr-un manual de materialism stiintific cu un interlocutor care se doreste a fi jurnalist de presa quality.
Discutia era despre cum sa aruncam mai bine cu noroi in credinta ortodoxa si sa ne mandrim cu asta. O patologie de acum tipica pentru unii ca acestia, asa zisi “formatori de opinie”.
CTP-ul, daca n-ar fi ignorant de cele sfinte, ar sti ca datoria unui bun crestin este sa faca tot ce tine de el pentru mantuirea sufletului (din englezescul salvation, poate intelege si el mai bine).
 
El, CTP-ul, e dintre aceia care la rastignirea Domnului priveau de pe margine si strigau batjocoritor: “Daca e Fiul lui Dumnezeu, sa se coboare de pe cruce si vom crede in el”.
 
Saraca minte putina, atat a inteles acest strangator de dinti despre crestinism.

Împarte ştirea cu prietenii tăi: