1 1
Read Time:2 Minute, 12 Second

Pe Daniel Pancu l-a luat gura pe dinainte sa se laude cu liderul cecen Ramzan Kadirov, un personaj despre care fostul international roman a vorbit in termeni laudativi.

In plin razboi cumplit in Ucraina, cu bombardamente dintre cele mai greu de imaginat, cu aproape doua milioane de refugiati, multi ajunsi chiar si in Romania, Pancu s-a trezit spunand ca dintre toti oamenii puternici pe care i-a intalnit in viata sa, Ramzan Kadirov (liderul Ceceniei) l-a impresionat cel mai mult.

Pancu a si tinut sa precizeze ca l-a impresionat “ca om”. Acelasi om care si-a trimis comandourile in Ucraina sa faca prapad alaturi de trupele regulate ruse, avand ca misiune inclusiv asasinarea presedintelui Volodymyr Zelensky. O tentiva esuata din fericire pentru liderul de la Kiev.

Fost jucator la Terek Groznyi, tocmai in fieful lui Kadirov, Pancu a tinut sa se laude cu ce a vazut in nordul Caucazului. Mare greseala in aceasta perioada de mare sensibilitate provocata de trauma razboiului din proximitatea Romaniei.

“Acolo poti sa omori femeile oricand. Nu neaparat ca sunt de acord cu asa ceva, dar mi se pare ca ei isi pastreaza niste traditii cu care eu sunt de acord, asta e viziunea mea despre viata”, a spus Pancu in interviul pentru Fanatik.

Stai putin! A spus ca cecenii omoara femeile dupa bunul plac si ca asta e o traditie cu care el e de acord. Fix asa…Dumnezeule mare!

Si toata lumea avea impresia ca Pancu s-a lasat de bautura, devenind un tip frecventabil prin platourile televiziunii Digisport, unde isi dadea cu parerea despre sportul rege.

In plus omul avea si un contract cu Superbet, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata pariurilor din Romania.

Contract care in urma acestor declaratii deplasate i-a fost reziliat. Nici nu se putea intampla altfel intr-o societate normala.

“In urma unor declaratii publice care contravin in totalitate valorilor brandului Superbet, conducerea companiei anunta incheierea oricarei colaborari cu Daniel Pancu, incepand de astazi, 5 martie a.c. Ne delimitam cu fermitate de orice fel de declaratii care, din ignoranta sau rea vointa, nu tin cont de dramele traite de poporul ucrainean. La fel de ferm ne delimitam de declaratiile cu privire la comentariul in care Daniel Pancu face referire la modul de a intelege traditiile, asociindu-le cu acte de violenta impotriva femeilor”, se arata in comunicatul celor de la Superbet.

Acum, sa speram ca in disperare de cauza Pancu sa nu ia drumul pribegiei si sa ingroase randurile mercenarilor lui Kadirov in vreo cruciada personala contra Occidentului decazut, cum spune traditia de la Groznyi via Kremlin.

Foto: facebook.com/danielpancu19

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %