0 0
Read Time:2 Minute, 27 Second

Prima zi calendaristica de iarna. Ziua nationala a Romaniei si alte amintiri din trecutul nu foarte indepartat. [In fine]. Lasand la o parte ‘marele’ eveniment electoral din Piata Unirii, unde a fost inaugurat ‘fabulosul’ schelet de fier numit si ‘brad’, prezenta lui DJ Tiesto la Sala Polivalenta a fost de departe evenimentul zilei de 1 decembrie. Desemnat drept cel mai bun DJ din lume in ultimii trei ani, potrivit DJ Mag, Tiesto a tinut sa fie prezent la Bucuresti pentru a cincea ora, showul realizat de ‘olandezul zburator’ fiind unul fabulos.

Pe diverse forumuri citeam ca a merge la Tiesto este un demers ‘comercial’ si nu mai stiu ce, dar dupa cele mai bine de patru ore petrecute alaturi de Tijs Verwest si mixurile lui extraordinare pot spune ca as mai merge si peste o saptamana din nou daca ar reveni la Bucuresti. Dupa cateva zeci de minute de asteptare, in care m-am intretinut cu o Cola pe un scaun din Polivalenta noastra draga, la 23 si cateva minute pe scena si-a facut aparitia JES, o tipa foarte draguta si activa care a avut misiunea de face warm up pentru Tiesto.

Inca de la primele ritmuri sala a inceput sa vibreze si decibelii mi-au inundat fiinta. Am continuat sa raman alaturi de cutia mea de cola asteptand momentul optim pentru a intra in stare. Pe la 23:40 mi-am pus ochelarii de soare si am coborat in multime, apropiindu-ma de scena unde frumoasa JES incalzea cu adevarat atmosfera. Profesionist adevarat, Tiesto si-a facut aparitia la 23:45, dar nu in carne si oase ci pe o foarte interesanta animatie proiectata pe ecranul din spatele scenei. Piesele alese pentru inceput au ridicat tribunele in aer, pentru ca petrecaretii de jos erau de mult in aer…Putin trecut de miezul noptii, DJ Tiesto, in persoana de aceasta data, si-a facut intrarea la pupitru, sala explodand intr-un ocean de sunet si lumina.

Profesionist desavarsit, Tiesto a incins atmosfera in prima ora cu ritmuri mai comerciale, pentru ca incepand cu ora a doua sa intre puternic cu un trance mai agresiv. Pierdut undeva in mijlocul salii, inconjurat de cateva mii de petrecareti am uitat pentru cateva ore de existenta reala lasandu-ma cuprins de spectacolul de la The Mission. Cuvintele sunt inutile pentru a descrie atmosfera creata de intrarea pe scena a Juliei Thompson pentru “Do you feel me”, sau reactia publicului la piesele “Dance for life” sau “Love comes again.

Ma retrag acum pentru ca inca mai simt in ureche si suflet ritmurile si atmosfera de la Tiesto, eveniment pe care il voi tine minte mult timp de acum inainte. Cuvintele exprima oricum prea putin din starile traite la fata locului. Inca mai aud: ‘Loveeee..comes again…’.

P.S. Multumiri celui care a filmat si mai ales postat pe net acest filmulet de la eveniment 😉

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lK8HaUjGkBQ]

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %