0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Novak Djokovic a castigat pentru a 8-a oara in cariera #AusOpen din opt finale disputate. Impresionant cu adevarat!

Titlu de GS cu numarul 17 pentru Nole obtinut dupa o finala de cinci seturi contra austriacului Dominic Thiem (6-4, 4-6, 2-6, 6-3, 6-4).

Sarbul este noul lider al clasamentului mondial ATP dupa succesul de la #AO2020, depasindu-l pe Rafael Nadal, jucator eliminat in sferturi chiar de Thiem.

Novak, omul!

“Nu pot să nu mă gândesc la dezastrele din Australia și la moartea lui Kobe Bryant. Astfel de situații ar trebui să ne facă să fim mai uniți, să stăm aproape unii de ceilalți și să fim alături de oamenii dragi din viața noastră. Sunt lucruri mult mai importante decât o finală câștigată, de care cu toții trebuie să avem grijă.”

Trofeul invingatorului a fost acordat de rusul Marat Safin, ne amintim campion la Australian Open in 2005 dupa o finala cu Lleyton Hewitt care le-a frant inimile gazdelor.

In semifinale il invinsese pe Roger Federer dupa unul dintre cele mai frumoase meciuri din istoria tenisului. Era perioada cand nu foarte multi se puteau lauda ca-l invinsesera pe Federer mai ales pe suprafata dura.

Un Safin ajuns la 40 ani si care intre timp s-a implicat si in viata politica din tara natala.

sursa foto: https://twitter.com/DjokerNole

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %