Împarte ştirea cu prietenii tăi:

Pagina de Facebook a Asociaţiei NEAMUNIT a fost cenzurată cu tot cu cei 40.000 de urmăritori. Motivul e unul de acum clasic: postările contravin politicilor reţelei de socializare! Oare?

Dar ce să fi deranjat şi pe cine? Să fi deranjat acţiunile cu caracter filantropic de ajutorare a semenilor aflaţi în nevoi? Să fi deranjat mesele calde oferite nevoiaşilor din Bucureşti? Să fi deranjat conferinţele culturale cu caracter informal despre istoria neamului românesc? Să fi deranjat evenimentele de cinstire a memoriei eroilor români căzuţi la datorie pentru ca noi să avem astăzi o ţară căreia să-i spunem acasă?

Greu de spus care dintre acestea. Cert este că Facebook a evoluat, în timp, de la o simplă reţea de socializare între oameni la o platformă de propagandă unidirecţională şi de cenzură a incorecţilor politic. Pentru că aceasta platformă arată o sensibilitate nejustificată la postările din zona creştină şi naţională, neavând însă nicio problemă cu propaganda viu colorată a mişcărilor de emancipare sexuală din întreaga lume şi a tuturor derapajelor care emană de la acestea.

Nu e ok. Bine, acum o parte din vină ne aparţine şi nouă, pentru că fără prezenţa noastră în număr mare pe această reţea numită Facebook, popularitatea acesteia s-ar duce în cap şi ar deveni istorie precum altele înaintea ei. Nu e însă timpul trecut şi timpul va fi cel mai bun judecător.

Oricum am da-o nu putem fi de acord cu cenzura de tip stalinist a pumnului băgat în gură în anul 2019 când vorbim de drepturi şi libertăţi. Despre ce libertate e vorba când o pagină la care ai trudit ani de zile îţi este ştearsă, aşa, pur şi simplu, în urma unor raportări ale diverşilor răuvoitori şi nu sunt puţini deloc?!

Facebook-ul va trece, oamenii şi idealurile lor vor rămâne, chit că nu le convine unora sau altora.

Să dăm sfoară-n țară. Mâine ai putea fi chiar tu cenzurat sau fratele de lângă tine! Nu e deloc în regulă ce se întâmplă. Și cât mai durează până când cenzura se va muta din mediul virtual în cel real? Ne întoarcem la stalinism pentru eternitate?!

Comunicatul Asociaţiei NEAMUNIT după cenzura aplicată de Facebook:
“Ieri, pagina principală a Asociației „NEAMUNIT “ a fost supusa închiderii si stergerii permanente.

Cenzura de tip neomarxist la care sunt supuse paginile și conturile Facebook este demnă de epoca marxist – leninistă.

Pe această cale, ne întărim convingerea că avem nevoie de protecția statului român și solicităm interventia statului roman in aceste cazuri de cenzura a liberei exprimari.

Repudiem cenzura și dictatura unor ideologii si minorități, care nu-și poate impune agenda decat prin forță, băgând pumnul în gura majorității covârșitoare care considera FAMILIA, CREDINŢA şi PATRIA ca fiind entităţi sacre şi intangibile!

De ajutorul Asociației NEAMUNIT beneficiază de mai bine de 6 ani de zile persoane aflate în dificultate, dar și elevi sau studenți cu merite deosebite la învațătură, bătrâni sau persoane defavorizate, fără a se face discriminări pe criterii etnice, religioase sau sexuale.

Închiderea paginii afectează în mod direct activitatea Asociației, aceasta având în prezent peste 40 de mii de urmăritori și prieteni care beneficiază direct sau indirect de sprijinul nostru.

Cu respect,
Asociația NEAMUNIT
29.06.2019″


Împarte ştirea cu prietenii tăi: