Ne-am boicotat viitorul!

Împarte ştirea cu prietenii tăi:

Cum a fost posibil ca o mana de bolsevici, aproximativ 1000, majoritatea straini la propriu de neam si credinta stramoseasca sa puna mana pe putere si sa infiga piciorul in gatul tarii vreme de cinci decenii?

Raspunsul il primim in aceste zile, in aceste ore. Pentru ca au fost milioane de romani care au tacut, care au stat acasa, carora le-a fost frica pentru locul de munca, pentru locul in societate, pentru ceea ce vor spune ceilalti despre ei. Romani pacaliti cu aceeasi propaganda ticaloasa pe care am vazut-o rostogolita si in ultimele saptamani.

Au stat acasa, au dormit in patul lor caldut si au inchis ochii in timp ce frati de-ai lor (putini dar drepti in duh si adevar) au ales sa iasa in fata si sa marturiseasca dragostea de neam si de Hristos.

Stim bine ce s-a intamplat, cunoastem pretul de sange platit si nu-i vom uita niciodata pe marturisitorii care au patimit la Pitesti, Aiud, Gherla, Jilava, Canal, Ramnicu Sarat, balta mare a Brailei si alte inchisori politice doar si pentru ca alti romani au ales sa stea acasa.

cover pagina

Mai vorbim peste 50 ani, daca mai apucam, insa trebuie sa va felicitati singuriin oglinda pentru a fi deschis usa unei noi dictaturi peste neamul romanesc. Si sa le raspundeti daca puteti copiilor si nepotilor vostri cand va vor intreba “de ce ai stat acasa mama, tata, bunicule, bunico?”.

Cu noi ceilalti puteti incepe listele pentru Experimentul Pitesti in varianta “open mind” cu “iubirea” de care multi dintre voi ati dat dovada in ultimele trei saptamani. Suntem pregatiti. Ne asumam crezul si mergem pe drumul crucii lui Hristos pana la capat.

De iertat nu putem sa o facem noi, nu ne sta in putere, o sa va ierte numai bunul Dumnezeu. La judecata.

Noi putem doar sa va iubim in continuare (sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti) si sa ne rugam pentru voi: iarta-i, Doamne, ca n-au stiut ce-au facut si, daca au stiut, sa le ierti ticalosia de a-i fi tras dupa ei pe altii si altii.

"În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi. Eu am biruit lumea"

Publicată de Cronicarescu pe Sâmbătă, 6 octombrie 2018

photo credit: arietcat 25/05/14 via photopin (license)

Leave a Reply

Your email address will not be published.