0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Jucatoarea japoneza de tenis Naomi Osaka va fi personajul principal al unui serial documentar realizat de reteaua americana Netflix, anunta Variety.

Campioana la US Open in 2018, Osaka este una dintre jucatoarele care au erupt pe scena circuitului WTA in ultima perioada, ajungand intr-un timp rapid de la o sportiva de pluton in fotoliul de lidera mondiala si dubla castigatoare de Grand Slam dupa triumful de la Australian Open 2019.

Documentarul va urmari parcursul niponei in anul 2019 la cele patru turnee majore si pregatirea acesteia pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde in vara lui 2020 va incerca sa obtina aurul pentru Japonia natala.

Netflix inca nu a anuntat cum se va numi seria sau alte amanunte despre lansarea oficiala.

Cert este ca documentarul va fi realizat impreuna cu Uninterrupted, un brand infiintat de baschetbalistul american LeBron James alaturi de Maverick Carter.

Naomi Osaka a devenit in septembrie 2018 prima jucatoare din Asia care a ajuns pe primul loc in clasamentul mondial dupa castigarea US Open.

Nascuta din mama japoneza si tata haitian, Osaka a emigrat alaturi de parinti in Statele Unite inca de cand era copil.

De aceea, seria produsa de Netflix va explora si conexiunile pe care Osaka le are cu tara de origine, propunand o intoarcere a acesteia in Tara Soarelui Rasare.

sursa foto: https://twitter.com/naomiosaka

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %