Lupta pentru prezidențiale ca un ring de box. Prima lovitură!

Împarte ştirea cu prietenii tăi:

Să ne imaginăm lupta pentru prezidențiale în felul următor.

Doi pugiliști într-un ring și foarte multe cadavre sub picioarele lor. Calcă pe ele fără menajamente cu mișcări machiavelice.

Mai apare din când în când o cucoană cu freză ciudată care anunță schimbarea rundelor și care se împiedică în propriile cuvinte. Joacă rolul de proasta satului sau, mai nou cum se spune, idioata utilă a meciului.

Undeva în primul rând al publicului stă o alta legată la ochi (sau cel puțin așa se crede). I se spune justiția independentă!

Se ocupă de regulă cu înclinarea balanței într-o parte sau alta. Nu e cazul aici, pentru că undeva mai în spate vedem prostimea sau cum a zis Oprescu… (e același lucru).

Se spune că în funcție de reacția acesteia din urmă la manipulări, emoții induse și circul transmis din ring, învingător e declarat unul sau altul.

Mai sunt unii cu ochii morților vii din Urzeala Tronurilor și pe care nu-i vede însă nimeni. De implicarea lor negreșită atârnă procentele învingătorului, vorbesc chibiții din Cișmigiu.

Prima lovitura a fost deja lansată din colțul șalangerului.

“Dacă eram eu deținător al centurii, cel puțin două cadavre ar fi lipsit din ring”, a slobozit acesta printre dinți în timp ce-i controla ficatul campionului în exercițiu.

Vedem cum va răspunde acest Gogea Mitu într-un episod viitor!

📸 Foto credit: https://facebook.com/DanBarnaUSR/