0 0
Read Time:1 Minute, 54 Second

Jon Snow la Castelul Negru era mic copil pe langa ce avem noi azi in Bucuresti si nu numai. Umblatorii albi ne-au calcat toata noaptea trecuta sufland o cantitate impresionanta de omat peste noi.

Aproape ne-au paralizat Mos Gerila si cu Mos Viscolila. Avem cu ce ne juca zilele urmatoare, afara si pe feisbuce. Va fi un real concurs de cine ofera cea mai tare imagine din zapada. Va fi interesant.

Hai la joaca!

In alta ordine de idei, sa inceapa Jocurile Deszapezirii! Marele premiu, lopata de aur, se acorda celui mai harnic omulean care izbuteste sa-si faca parcarea, aleea blocului sau curtea asa zis “la negru”. Unde la negru cu ocazia asta e de bine, nu e cu panica de la fiscalete.

Asta in conditiile in care oficialii urbei fac apel ca oamenii sa-si lase masinile in parcari si sa foloseasca mijloacele de transport in comun. Ar fi ok, daca n-ar fi uitat sa deszapezeasca trotuarele. Pentru un loc in metrou la prima ora a diminetii se formasera cozi pana la suprafata pe scarile de acces, iar oamenii mai aveau putin si faceau liste de asteptare.

Oameni de la natura

In rest e frumos iarna. Natura ne mai aminteste cu ocazia asta ca suntem oameni inzestrati cu picioare, minte si rabdare. Daca pe ultima nu o avem din oficiu, cu siguranta vom avea acum ocazia sa o deprindem.

La polul opus, cine se uita de la geam si nu iese macar sa faca un bulgare de zapada, sa o simta macar in mana putin, sa-si faca un pic de obraz rumen, e cel mai prost din curtea scolii (vorba vine!).

N-ai cum sa nu te bucuri de acest dar minunat, zapada, chiar daca, sa recunoastem, intr-un oras ca al nostru numai de asa ceva n-am fi avut nevoie. Sau poate chiar de asta aveam nevoie sa redevenim oameni pentru cateva zile. Oare?

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %