0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

DSC_0176//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Am inteles ca duminica a fost ziua in chiloti la metrou, ceva actiune ong-ista la nivel global care sa promoveze lipsa creierului in spatiul public (nu doar in spatele tastaturii de facebook, in cazul multor autointitulati “oameni liberi”).

In Romania, din fericire (inca), prostia s-a exprimat doar la nivel micro. Cu exceptia catorva trompete din zona “societatii civile”, cetatenii care au frecventat transportul subteran pe la orele 15 si-au pastrat hainele pe ei, insa chiar si asa testul e considerat ca trecut cu brio. De ce?

Pentru ca deschide o noua cutie a Pandorei (sau una si aceeasi impachetata in ambalajul libertatii absolute), in care morala (atat cat a mai ramas din ea) e azvarlita sub pamant (la propriu).

Din fericire, trag speranta ca romanul (acest asa zis “indoctrinat” in traditia crestina care trebuie reeducat dupa reteta agendei globaliste) isi va pastra pana intr-un final mintea limpede, simtul ridicolului si, mai ales, pantalonii peste goliciune.

Nu de alta, dar dupa ce ca suntem tot mai sufocati de jocul Adam si Adam, acum ce facem? Ne jucam de-a Adam si Eva la metrou?

P.S. Adevarata miza a acestor actiuni fara sens pentru mintile sanatoase este, pe termen lung, eliminarea din constiinta omului a tot ceea ce inseamna rusine. Unde rusine, cum frumos explica parintele Savatie Bastovoi in cartea Intre Freud si Hristos, nu este altceva decat “glasul lui Dumnezeu in om”. Cu alte cuvinte, calci in picioare rusinea din tine, o sacrifici pe altarul acestui idol modern numit “libertate cu orice pret”, inseamna ca nu faci altceva decat sa-l negi pe Dumnezeu si sa-l elimini din spatiul tau intim, adica din suflet.

sursa foto: Brian

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %