0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second

E luni. 25 iunie. Mare sărbătoare la maritul palat al ‘războinicului luminii’, că doar e ziua de naștere a personajului cu pricina și unde mai pui că și ‘Regele’ s-a întors în iarbă..în iarba de acasă, de pe Ghencea. Convocați în număr mare ziariștii au fost întâmpinați cu un neverosimil “dumneavoastră jurnaliștii”, sintagma aruncată în zeflemea de generoasă gazdă, pentru a face impresie bună la început.

De unde atâta politețe pe capul amfitrionului?, că doar tot ei sunt aceiași jurnaliști înjurați cu năduf sau umiliți, de fiecare dată când vrea să se dea în spectacol ‘războinicul luminii’ pe micul ecran al televiziunilor slugarnice de apartament. Balonul de săpun al bunelor intenții nu a făcut casă bună cu năravul proprietarului de palat, retorică schimbându-se gradat într-o ironie ieftină, pentru a încheia cu apoteoteicul “ba, băiatule”, ceea ce demonstrează o dată în plus consecvență în ipocrizie a ‘latifundiarului’.

În ceea ce-l privește pe Gică Hagi, cel care ne-a adus atâtea bucurii prin magia lui inconfundabilă de pe dreptunghiul verde, acesta s-a transformat în personjul secundar al întrevederii de la ‘palat’, având de multe ori atitudinea stingheră a unui școlar de clasă primară, care vorbește timid, doar atunci când i se dă acordul și atunci fără să jeneze prea mult asistența. A pozat bine, a zâmbit, a încercat să ne explice că “numai împreună’ lucrurile vor merge bine, dar parcă era dintr-un alt film, coborât într-un ‘palat’ pus pe ospăț și mai puțîn pe lucruri serioase, unde istoriile se fac și se desfac cu repeziciunea unei tornade.

Din toată conferința de presă, care se dorea a fi de prezentare a lui Gică Hagi pe banca tehnică a Stelei, am reținut doar că unii și-au tras palate, aur pe pereți și mașini scumpe, pe care și le parchează la Ghencea, unde au ajuns peste noapte patroni, iar jurnaliștii sunt aia de jos, adică cei cărora să li te adresezi cu apelativul grosolan de “ba”. Apropo, cine a marcat pentru Steaua în finala de la Sevilla, că ultima oară nu prea se știa?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %