0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Primesc la cutia postala un pliant de la Telekom in care sunt anuntat ca viteza de internet fix a ajuns la cote ametitoare.

“Ok, si pe cati ani vreti sa mai semnez alt contract?!”, m-am gandit eu.

Raspunsul insa era putin mai jos in respectivul pliant:

“Fara activare, fara costuri suplimentare. Pur si simplu, viteza mai mare”.

In continuare am urmat instructiunile din pliant si am deschis ce mi-a picat in mana, in speta un PC cu conexiune pe fir si am facut un test de banda. Iata mai jos ce a rezultat:

Acum, sincer sa fiu, n-as putea sa spun care erau cifrele anterioare pentru ca n-am fost curios sa verific viteza.

Ce pot spune insa, si nu vreau sa fie luata drept lauda, este ca internetul de la Telekom (fost Romtelecom) nu a picat o singura data in opt ani de cand il am pe mana. Si am trecut de la conexiune pe ADSL, la cea VDSL si acum fibra optica

Am cautat in primul rand stabilitate cand toti se bateau pe piata de profil in oferte de “mega” la descarcare. La un moment dat pana sa ajung la Romtelecom m-am lasat cumva furat de mirajul vitezei oferite de o retea de cartier (nu-i dau numele ca nu merita reclama), dar nu exista saptamana sa nu fac vreo reclamatie ca “mi-a picat netul”.

Netul de la Telekom n-a fost cel mai rapid de la inceput, dar si-a facut treaba cu brio fara dureri de cap sau emotii ca te-ar putea lasa cand ti-e lumea mai draga. Acum oamenii se pare ca vor sa recupereze din terenul pierdut pe partea de viteza. Foarte bine. Sper sa nu piarda pe drum din stabilitatea obisnuita de pana acum.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %