0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

iarna-bucuresti

Pe trotuarele Capitalei se circula cu dificultate in conditii de iarna severa, iar pietonii sunt rugati sa pastreze distanta regulamentara de cel putin un om intins pe jos pentru a evita formarea unor nedorite blocaje in trafic.

Zebrele din intersectii nu se mai vad, dar te ghidezi dupa mocirla de culoare gri maronie care iti trece de oul piciorului. N-ai cum sa o ratezi decat daca ti-au crescut peste noapte aripi.

Lupta de clasa s-a transformat intr-un duel corp la corp pentru mentinerea la verticala, asta dupa ce pe televizor oficialii urbei au dat asiurari ca lopetile, ca lucratorii…bla, bla.

Politia e cu noi

Din loc in loc politia pietonala face filtre si imparte cu darnicie amenzi celor care si-au incaltat picioarele cu bocanci second hand de la 13 lei bucata.

Un batran face scandal in fata la Mega ca ne plangem degeaba, ca n-am prins noi iernile din anii 50 si ca suntem toti niste pussy. Cativa hipsteri pe schiuri ii fac “selfie” din mers amenintandu-l ca “te facem celebru pe feisbuc, fraiere care ai votat cu pesede”.

Gerul si vantul

Intre timp zapada si-a chemat ajutoare, iar verisorul ger ne-a imbracat generos cu o mantie groasa de vreo -12 grade. Ah, stati asa ca a venit si vantul la petrecere, astfel ca in realitate sunt vreo -18 cu bataie spre -20❄. Iarna e frumoasa…pe Facebook.

photo credit: cod_gabriel January 3rd 2008 via photopin (license)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %