catedrala mantuirii neamului
0 0
Read Time:49 Second

Gigantul american Google a fost amendat cu suma de 10.000 de lei, dupa ce denumirea Catedralei Mantuirii Neamului a fost modificata de unul dintre utilizatori la data de 3 mai.

La o cautare pe harta celor de la Google, Catedrala Mantuirii Neamului aparea sub denumirea rau intentionata de “Catedrala Prostirii Neamului”.

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis miercuri, cu unanimitate de voturi, să amendeze cu 10.000 de lei Google Bucureşti pentru că nu a luat măsuri şi nici nu a informat Google Ireland Limited cu privire la schimbarea denumirii Catedralei Mântuirii Neamului în „Catedrala Prostirii Neamului” pe aplicaţia Google Maps, anunta news.ro

In motivarea celor de la CNCD se precizeaza ca fapta celor de la Google se incadreaza la discriminare si la incalcarea dreptului la demnitate.

Cei de la Google sunt de asemenea obligati sa publice pe prima pagina website-ului, varianta in limba romana, un rezumat al hotararii CNCD si care sa fie vizibil timp de zece zile.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %