1 0
Read Time:1 Minute, 39 Second
45 de goluri in Serie A la doar 22 de ani pentru sarb.
Este unul dintre cei doi jucatori nascuti dupa anul 2000 cu peste 40 de goluri marcate in fotbalul mare (ma refer aici la top 5 campionate din Europa).
Celalalt este, daca nu ati ghicit deja, Erling Haaland de la Borussia Dortmund, un alt fenomen.
Fiorentina a dat o super lovitura cu acest Vlahovic, daca ne uitam la pretul achizitiei de la Partizan Belgrad (1.95 milioane de euro) si la cele peste 80 de milioane pe care Juventus le-a platit (in realitate sunt 70 plus alte 10 milioane si ceva bonusuri de performanta).
44 de goluri in 98 de partide pentru gruparea Viola. La varsta lui e senzatie!
Pe al 45-lea l-a marcat chiar la debutul pentru Juventus, asa sa fie cu artificii.
In primul an la Florenta n-a jucat decat zece meciuri in Serie A, fara a marca vreun gol, dar a inceput sa livreze rezultate din al doilea sezon, cand a marcat de sase ori in 30 de partide. Avea 19 ani atunci.
Vlahovic a explodat in sezonul 2020/21, cu 21 de goluri in 37 de meciuri.
Ar fi marcat si sezonul acesta mai mult de 17 goluri daca nu venea Juventus cu o galagie de bani sa-si asigure semnatura sarbului de 190 cm inaltime.
Chiar daca nu se prea pot compara merele cu perele, nu m-am putut abtine si am aruncat o privire pe cifrele lui Dennis Man.
La cei 23 de ani ai sai, Man a plecat de la FCSB la Parma in Serie A pe 13 milioane de euro, in conditiile in care Gigi Becali il evalua la multe zeci de milioane.
In primul sezon la Parma a dat doua goluri in 14 meciuri si a retrogradat in Serie B, unde in actualul sezon a mai marcat de doua ori in 12 partide.
Putem spune ca a avut doar ghinion.
Photo: https://twitter.com/juventusfc/
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %