Împarte ştirea cu prietenii tăi:

N-am fost fanul lui Rares Bogdan niciodata si nici nu voi fi de acum inainte, dar pozitia pe care o ia acum il spala de toate eventualele pacate. Multi il vor acuza probabil de ipocrizie sau alte interese, dar hai sa ridice piatra cine se considera imaculat pe de-a intregul!

România are nevoie de Sfânta Biserică. Printre primele instituții care ar trebui deschise, să fie Bisericile. Eu sunt credincios și, alături de alte milioane de români, am nevoie să merg la biserică, să ascult slujba, măcar din fața ei. Mă refer la toate Bisericile, nu numai la a mea, la cea Ortodoxă“, a declarat europarlamentarul Rareș Bogdan, într-o intervenție la B1 TV, anunta ActiveNews.ro

Acum, parerile sunt cu siguranta impartite, dar poate că prin gura unuia ca el lucrează Dumnezeu în vremurile astea, dacă cine trebuie să vorbească pentru noi alege să stea în continuare la izolare.

Poate fi o manevra de acumulat capital electoral? Fara doar si poate. Pe mine insa, ca si credincios, nu ma intereseaza politica. Vreau doar sa ma bucur din nou de Sfânta Liturghie in Biserica si nu privind la un ecran de telefon, tableta sau televizor.

Sunt multi care spun ca nu s-ar uita in gura lui Rares Bogdan si ca acesta nu e credibil. Noi insa vrem ca orice pacatos sa se indrepteze si sa fie viu. Il asteptam chiar si pe unul precum Andrei Caramitru, cel care injura Biserica de dimineata si pana seara. Bucurie s-ar face in cer!

Avem exemplul lui Saul din Tars de care toti crestinii se fereau in primii ani, pentru ca mai apoi sa-i citeasca epistolele si sa-i urmeze sfatul.


Împarte ştirea cu prietenii tăi: