0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Ekeng a plecat din Camerun sa joace in Romania, o tara teoretic mai dezvoltata, o tara din Uniunea Europeana, si moare cu zile ca nu a existat o amarata de ambulanta dotata corespunzator.

Ce drama! Dar sa nu ne facem griji, peste o luna vom fi uitat cu totul tragedia. Vinovatii se vor face pierduti, de fapt ei nici nu exista. Nu au nume, ci poarta pe umeri apasarea unui sistem putrezit, corupt si infect.

La Dinamo suporterii vor numi cealalta tribuna “Peluza Ekeng”, iar 6 mai va fi trecuta cu cruce neagra in calendar.

“Bravo” sistem bolnav, ti-ai dat din nou examenul. Si numai cine n-a pierdut pe cineva drag intr-un spital din Romania nu stie despre ce e vorba aici, ca viata atarna de sansa, de hazard, de noroc, desi norocul nu exista.

Viata lui Ekeng a atarnat de 7 minute, adica de la momentul prabusirii pe teren pana cand a ajuns la spital, timp in care ar fi trebuit resuscitat (ceea ce se pare ca nu s-a intamplat).

“Am primit un pacient in varsta de 26 care s-a prabusit pe terenul de sport. A fost adus la noi cu o ambulanta fara manevre de resuscitare in stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare timp de o ora si jumatate, fara rezultat. Din pacate pacientul a decedat. Ne pare rau ca nu am putut face mai mult”, a declarat unul dintre medicii de la Floreasca mandatat sa ofere raspunsul oficial din partea unitatii spitalicesti.

Dumitru Costin, secretarul general al AFAN (n.a. – sindicatul jucatorilor de fotbal): “Jucatorii sunt vazuti ca niste vite si fiecare e interesat cum sa-i tranzactioneze, iar nimeni nu se intereseaza de sanatatea lor. Cineva trebuie sa plateasca si vom face o plangere penala in acest sens”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %