0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

donald-trump

De doua ori in decurs de o luna romanii (unii) fac inmormantare in loc de nunta, si de fiecare data totul a pornit de la un Trump. Chiar e nedrept!

Mai intai un anume Judd, zis si Asul Pachetului, a stricat petrecerea de la Mastersul European de snooker invingandu-l in finala pe ditamai Ronnie O’Sullivanu’ dorit si deja vazut de mai toata lumea cu trofeul in maini. Cate lacrimi nu s-au varsat si atunci, cate frunti incretite n-am vazut. Ti se rupea inima.

Acum iarasi tragedie nationala in Carpati dupa ce Donald a trimis-o in cartea de istorie pe doamna H si a stricat feng shuiul micului corporatist/analist/clevetist de Feisbuc. Ce prosti si americanii astia, daca n-ar fi garantii democratiei de manual ai zice ca s-au plimbat cu autobuzele lor incapatoare din Indiana pana in Iowa si din Dakota de Nord pana in Florida ca teleormanenii.

Intre timp, spun sursele, la metroul bucurestean in special pe M2 (Pipera-Berceni) s-a facut condens de atatea lacrimi si suspine.

Observam cu o oarecare tristete ca, dupa McDonald’s, Valentine’s Day, Halloween si St.Patrick Day, romanul importa cu succes si Election Day de peste ocean. Unii jubileaza ca n-a iesit madama sinonima cu dezastrul, altii se dau de ceasul mortii ca excentricul a reusit imposibilul si ca, vai Doamne, o sa vedem numai nefacute.

Afara ploua.

La Iancului groapa din mijlocul asfaltului e tot acolo, iar ultimele frunze se incapataneaza sa ramana demne in bataia vantului precum au fost putini dintre noi in istorie. In rest, sa nu ne ingrijoram prea tare, capra vecinului va fi bine. Vai si amar de oile noastre.

photo credit: Gage Skidmore Donald Trump via photopin (license)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %