0 1
Read Time:1 Minute, 11 Second
E ca si cum intr-un loc anume sa organizeaza o petrecere grandioasa, unde tinuta participantilor e stabilita dinainte la modul elegant (costum si tot ce decurge de aici), iar cineva din ignoranta sau rea vointa se prezinta in pantaloni scurti si papuci de baie, doar pentru ca i se pare prea cald afara, il strang pantofii si are scutire de la medicul de familie pentru nodul de la cravata (care i-ar provoca atacuri de panica in prezenta altor oameni).
Asta daca tot vorbim de domnia legii (Rule of Law), reguli si alte mecanisme care deservesc o societate in ansamblul ei, dar mai ales in situatii de criza cum e cea pe care o traim in prezent.
Pana la urma domnul Nole nu e obligat sa participe la AO, cum nici AO nu e obligat sa-l accepte pe domnul Nole daca acesta nu respecta niste reguli dinainte stabilite si acceptate de majoritate.
Vor exista cu siguranta alte petreceri unde se poate dansa vals si in papuci de baie (cum se mai practica prin Balcani).
L.E. In cele din urma autoritatile australiene i-au anulat definitiv viza lui Djokovic si acesta a fost obligat sa paraseasca Australia.
Astfel, Djokovic se afla in imposibilitatea de a-si apara titlul cucerit in 2021 la Melbourne.
In plus, sarbul a primit si o interdictie de a mai intra in Australia in urmatorii trei ani.

Image by marijana1 from Pixabay

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %