Împarte ştirea cu prietenii tăi:

Nu radeti! E de plans, de imbracat in sac si de pus cenusa in cap ca ninivitenii pe vremuri. Noi sa facem toate astea pentru ignoranta si bezna in care traim.

El, Desmond, e copilul viitorului, e modelul societatii in care traim, una a libertatilor si drepturilor (sexuale) devenite tiranie a minoritatii, e produsul de pus in vitrina al partizanilor teoriei identitatii de gen si ar trebui sa fim #proud.

Sa fim mandri ca ne indreptam cu ochii larg deschisi spre prapastie crezand in continuare ca nu ni se poate intampla chiar noua.

In fata unei astfel de grozavii n-ai cum sa nu te gandesti la inocenta copilului, “reprezentantul speciei umane in forma sa nealterata”, dupa cum bine scrie Savatie Bastovoi in Antiparenting.

Unde s-a pierdut acea inocenta si cine a pus umarul la distrugerea ei, pentru a pune apoi in loc orice? Absolut orice, inclusiv ce vedem in filmuletul de mai jos.

Un posibil raspuns ar fi ca inocenta copilului dispare odata cu pervertirea/infestarea a doi piloni majori in evolutia lui spre viata de adult: Familia (cu bagajul celor sapte ani de acasa) si Scoala (ca institutie formatoare de invatamant).

Ce vedem ca a ajuns familia? Doar o “constelatie de idei”, dupa ultima strategie de educatie nationala propusa pentru viitorul apropiat. Cat despre scoala, observam cum ani la randul dupa 1990 s-a pus umarul cu vigoare proletara la ducerea ei in derizoriu.

Si atunci mai poate exista vreo urma de intrebare cu privire la necesitatea Referendumului pentru definirea in clar a casatoriei in Constitutia Romaniei? Evident ca nu. Definesti casatoria in clar ca uniune intre un barbat si o femeie asa cum e cunoscuta de la facerea Lumii, nu faci decat sa protejezi institutia familiei, locul unde astfel de experimente ar putea fi pe viitor ocolite.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ScHuQQOLS-g&w=560&h=315]


Împarte ştirea cu prietenii tăi: