0 1
Read Time:1 Minute, 2 Second

Chiar așa, cum ar fi ca un medic oarecare să intre într-o Biserică și să pretindă că el ar ține Liturghia mai bine decât preotul care slujește în Altar și că acesta din urmă conduce spre pieire turma pe care o păstorește?!

Ar fi o nebunie, evident!

De unde și până unde medicina a devenit accesibilă oricui, de la un înalt Episcop și până la ultimul analfabet funcțional din societate?

Aici nu mai e vorba de libertatea de opinie, aici e vorba de influențarea opiniei celorlalți prin propriile convingeri subiective.

Și nu sunt deloc puțini cei care se raportează la astfel de opinii ca venind de la Duhul Sfânt.

Ori, Dumnezeu niciodată nu l-a vrut prost pe om. Tocmai de asta l-a diferențiat de animal prin acest minunat dar numit RAȚIUNE.

Fiecare e liber să se vaccineze sau nu, dar prea am ajuns să ne dăm toți cu părerea despre domenii pe care nu le stăpânim prin pregatirea noastră intelectuală.

Și în timp ce Înalții Bisericii noastre Ortodoxe sunt preocupați să plătească polițe autorităților (n.a. – pentru închiderea bisericilor în 2020, pentru tăierea finanțărilor la care acestea erau abonate in alte regimuri etc.), MOR oamenii pe capete. Cu sutele.

Se sufocă țara la propriu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %