0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Inteleg ca “cei 3 milioane de prosti” au avut castig de cauza la CCR, initiativa cetateneasca de modificare a Legii Fundamentale pentru protejarea familiei fiind acceptata in unanimitate. Judecatorii si-au dat examenul, urmeaza parlamentarii si apoi va fi care pe care la Referendum, examenul final. Tentativa de sodomizare nu se va opri aici, insa pentru lobistii, admiratorii si liber cugetatorii FUNDamentalismului sexist reprezinta o mare laba (in sensul metaforic de palma) luata peste bot.

Mai jos decizia Curtii Constitutionale:

În ziua de 20 iulie 2016, Plenul Curții Constituționale, învestit în temeiul art.146 lit.a) teza a doua din Constituția României și al art.21 din Legea nr.47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale, a luat în dezbatere, în conformitate cu  prevederile art.150 şi art.152 din Constituție,  precum şi ale  Legii nr.189/1999,  iniţiativa  legislativă a cetăţenilor intitulată “Lege de revizuire a Constituţiei României”, prin care se propune modificarea art.48 alin.(1) din Constituție.

Cu unanimitate de voturi, Curtea a constatat că  iniţiativa legislativă a cetăţenilor intitulată “Lege de revizuire a Constituţiei României” îndeplineşte condiţiile prevăzute de art.150  și art.152 din Constituție.

Decizia este definitivă și general obligatorie și se comunică Senatului.

Coalitia pentru Familie solicita Parlamentului sa dezbata in procedura de urgenta stabilirea cadrului legal pentru initierea Referendumului cu ocazia Alegerilor Legislative din toamna acestui an.

În urma eliminării oricăror obstacole de constituționalitate, legalitate și procedură, responsabilitatea ce revine Parlamentului României nu poate fi în nici un fel eludată.

Inițiatorii propunerii de revizuire a Constituției în vederea ocrotirii căsătoriei și familiei SOLICITĂ Senatului și Camerei Deputaților să dezbată și să adopte în procedură de urgență proiectul de lege, în așa fel încât referendumul de revizuire să poată fi organizat la data alegerilor generale din 2016.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %