Împarte ştirea cu prietenii tăi:

Iata declaratia integrala a lui Marian Munteanu de la Antena 3:

Referendumul este o DECLARAȚIE DE INDEPENDENȚĂ, un act de demnitate națională.Prin acest referendum, liber și democratic, arătăm lumii că Țara noastră își păstrează suveranitatea și verticalitatea.Pe baza sa vom crea condițiile ca, în viitor, România să redevină o țară în întregime stăpână pe resursele sale și pe viitorul său.

Publicată de Marian Munteanu pe Luni, 1 octombrie 2018

Dupa ce am urmarit-o in integralitate si am vazut despre ce e vorba sa purcedem la demontarea Fake News-ului ordinar lansat si care face din Marian Munteanu un “legionar”, un “delirant” si multe alte etichete care nu-si au locul intre oameni civilizati.

Trei pasi despre cum sa faci si sa promovezi un fake news

Pasul 1: Alterarea adevarului
Spre exemplu iei declaratia lui Marian Munteanu de la Antena 3 in care acesta spune despre Referendum ca “este o declaratie de independenta” si mai adaugi de la tine “fata de UE”.

42905178_556524588116975_2005392287168724992_n

Pasul 2: Raspandirea masiva
Ca influencer ce esti (adica un propagandist de profesie) postezi fake news-ul pe propriul perete de unde acesta e rostogolit in vazduh de admiratori si urmaritori. Evident ca nimeni nu va verifica informatia de baza pe principiul: “Daca a zis Xulescu, inseamna ca asa e!”

Pasul 3: Alimentarea fake news-ului
Emotia odata generata trebuie intretinuta pentru a determina reactii dintre cele mai vehemente, indepartand atentia de la tema principala si reala pe principiul “sa nu lasam Adevarul sa strice un Fake News reusit”.


Împarte ştirea cu prietenii tăi: