0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Undeva in viitor, anul 2000 si ceva, Romania e o tara aflata sub ocupatie. Formeaza doar una dintre multele colonii ale Imperiului Corectitudinii Politice condusa de un guvernator numit de la centru.

Oamenii, in marea lor majoritate, seamana izbitor cu robotii din peliculele SF de la inceputul veacului. Sunt fericiti ca au un loc in metrou, un job caldut, o casa luata in rate, o tableta in mana si urechile bine astupate. Accepta doar ceea ce li se prezinta.

Cei mai in varsta, reeducati deja in spiritul noilor politici, au uitat cum e sa-si mai puna intrebari, iar cei mai tineri nici macar nu stiu sa o faca. Asa s-au nascut, deja aliniati sau alienati, e tot una. Sunt generatia a 2-a si a 3-a a ceea ce stramosii lor numeau “tinerii frumosi si liberi”.

La vot au renuntat de mult, il considerau un exercitiu prea demodat si inutil, iar parlamentul o gluma de trista amintire. Ei doar accepta, pentru ca ceea ce li se da e impachetat intr-un esafodaj al lucrului bine facut.

Exceptie de la regula o fac doar asa numitii “fanatici religiosi”, o minoritate de oameni ciudati, descendenti ai celor 3 milioane, pentru care Calea, Adevarul si Viata nu s-a alterat in timp sub influenta universalismului globalist.

Stilul lor de viata aminteste cumva de al primilor crestini din perioada Romei antice. Se intalnesc in case conspirative pentru a citi la lumanare dintr-o carte scoasa intre timp in afara legii si pentru a-si face un semn de asemenea interzis.

E vorba evident de cruce, devenita inamicul public numarul unu al alienatilor corect politic.Vechile lor locuri de rugaciune au fost transformate in muzee sau centre in care se preda ateismul stiintific, asta in cazul in care n-au sfarsit sub greutatea buldozerelor.

Multi dintre ei au ajuns mucenici implinind profetia dreptilor de demult.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %