0 1
Read Time:1 Minute, 4 Second

Mykhailo Podoliak, consilier al presedintelui ucrainean Volodymyr Zelensky, spune ca Occidentul se gandeste la Al Treilea Razboi Mondial ca la ceva care nu se poate intampla, dar ca WW3 a inceput deja.

“Ei stau in cafenele, restaurante, spre exemplu in Bruxelles, Amsterdam, si se gandesc la Netflix, sa zicem. Nu sunt pregatiti psihologic ca cineva poate veni sa le bombardeze centrul orasului. Un mare oras de 3.5 milioane de locuitori. Nu inteleg asta. Cred ca WW2 s-a incheiat si nimic similar nu se mai poate intampla. Spun ca ar mai putea avea loc cateva conflicte locale, dar nimic global. Acum este un conflict global”, a declarat Podoliak intr-o conferinta, anunta Ukrinform.net

Podolyak mai spune ca Occidentul nu intervine oficial in Ucraina entru a nu declansa Al Treilea Razboi Mondial, “dar acesta e deja aici”.

“Sunt manifestari specifice pentru Al Treilea Razboi Mondial”, crede consilierul presedintelui ucrainean.

Acesta mai spune ca Rusia nu se va opri doar la Ucraina si ca va provoca razboi si in alte parti din Europa.

“Din pacate, lumea occidentala, partenerii nostri, nu realizeaza pe deplin ca exista o amenintare terorista asupra lumii. Considerand ca centrala nucleara de la Zaporizhzhia a fost bombardata noaptea trecuta, este deja un non-sens”, spune Podoliak.

FOTO: twitter.com/Podolyak_M

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %