0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

De la aparitia in piata aplicatia de mesaje instant WhatsApp a crescut constant si a ajuns in prezent la 2 miliarde de utilizatori, anunta compania intr-un mesaj pe blogul oficial.

WhatsApp si-a marit constant numarul de utilizatori daca tinem cont ca in 2016 numara un miliard, iar doi ani mai tarziu ajunsese la un miliard si jumatate.

Facebook, compania care a achizitionat si care detine WhatsApp in prezent, ramane lider de piata la capitolul utilizatori, cu 2.5 miliarde.

De asemenea, Instagram (n.a. – o alta aplicatie intrata in portofoliul Facebook) are peste un miliard de conturi deschise.

De citit si: Cum functioneaza Whatsapp Web messenger. Pasii de urmat pentru configuare

Cei de la WhatsApp bat in continuare moneda pe importanta criptarii mesajelor si spun ca nu intentioneaza sa renunte la aceasta optiune pentru nimic in lume.

”In intreaga istorie a umanitatii oamenii au avut posibilitatea de a comunica privat unii cu altii, si de aceea nu credem ca societatea moderna cu atat mai mult ar trebui sa renunte la aceasta”, declara recent Will Cathcart, CEO al WhatsApp pentru The Wall Street Journal.

Cu toate acestea, Cathcart a nuantat spunand ca WhatsApp va pune la dispozitie datele inregistrate de la utilizatori de fiecare data cand va fi vorba de o investigatie oficiala.

Facebook si WhatsApp planuiesc in viitor sa uneasca mesageriile celor doua aplicatii intr-un serviciu comun, dupa cum a anuntat Mark Zuckerberg inca din 2019.

sursa foto: Бесплатный фотобанк IMG_2067 via photopin (license)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %