0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Carrefour operates a number of stores in Singapore//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Pentru cei mai putini avizati in cele bisericesti, trebuie precizat inainte de toate ca in acest week-end crestinii ortodocsi ii cinstesc pe cei plecati dintre noi.

Cu alte cuvinte avem asa numita ‘Sambata a mortilor’. Se impart diverse ‘vase’, a se intelege cani, pahare, farfurii, si se face clasica de acum coliva.

Ajunsi in acest punct atingem si subiectul nostru. Carrefour, unul dintre cele mai importante lanturi de magazine de consum din Romania, s-a gandit sa vina in sprijinul nevoilor celor vii si sa scoata la promotie mai multe sortimente de colivi pentru pomenirea celor morti.

Asa cum se poate observa si in imaginea de mai jos, coliva de ultima generatie este gata ambalata si chiar are Sfanta Cruce trecuta pe ea, respectand astfel intocmai cutumele Bisericii in materie.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1AzXlG8gUJo]

Cei de la Carrefour nu trebuie blamati si sunt convins ca multe doamne mai putin rabdatoare se vor declara incantate de oferta.

Cu toate acestea a intra cu bocancii plini de noroiului mercantilismului pana si in coliva pomenirii celor dusi dintre noi mi se pare un pic deplasat.

Dar pana la urma ce sa ne mai miram din moment ce Sfintii au inceput sa aiba conturi pe Facebook, iar unii se inchina la liturghiile transmise la TV.

photo credit: Fruitnet.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %