0 0
Read Time:51 Second

La Campionatele Mondiale de Haltere din Anaheim (California) a fost deschisa Cutia Pandorei si in viitorul apropiat sportul, asa cum l-am cunoscut pana acum, pur si simplu nu va mai exista.

Ca Laurel Hubbard a obtinut medalia de argint la categoria supergrea a ridicatoarelor de greutati, devenind prima “reprezentanta” a Noii Zeelande urcata vreodata pe un podium de premiere la aceasta disciplina, e intr-adevar o stire pentru amatorii de statistici.

Mai interesant e insa urmatorul amanunt: Laurel Hubbard (39 ani) s-a nascut si a trait ca barbat pana la varsta de 35 ani (cu toate caracteristicile fizice si hormonale ale genului primit prin nastere).

Intre timp, profitand de modificarile introduse de Comitetul International Olimpic in regulament cu privire la dreptul sportivilor transgender de a participa in competitiile majore, “doamna” sau “domnisoara” Hubbard a putut concura alaturi de alte femei prin nastere si probabil doar pentru a nu amplifica mai tare scandalul s-a limitat la locul al doilea.

photo credit: Thomas Hawk Por Vida via photopin (license)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %