Împarte ştirea cu prietenii tăi:

Nu sunt specialist in domeniul asta, dar cam cate avorturi se pot face/incuraja de 600 milioane de dolari plecand de la stirea asta?

In alta ordine de idei, statisticile oficiale arata ca numai in Romania, intre 1958 si 2008, au fost facute 22 milioane de avorturi. Adica o populatie intreaga de romani a fost masacrata la scara larga.

Am putea vorbi de un genocid in acest sens. Cel mai feroce an, arata cifrele, a fost 1965 cand peste un milion de vieti au fost curmate abrupt dupa ce comunistii legalizasera avortul prin decret (n.a. – asta sa vedem ca ideile pro avort de azi nu vin dintr-un izvor de intelepciune al mintilor deschise). 15.000 dintre mamele purtatoare de prunci au platit cu viata acest pret.

Au existat si cazuri de “campioane” ale avortului cu 30-35 de intreruperi de sarcina. Ajunse la o varsta, le-o fi intrebat cineva de sanatatea sufletului lor? Pana la urma asta e solutia, sa stai cu picioarele desfacute in fata unor placeri usoare stiind ca exista undeva X sau Y organizatie gata sa-ti vina in ajutor cu o plianta si o consiliera rece care te trimite la chiureta?

Chiar asa deschisi la minte si la pantaloni sa fim inghitind mizeria asta de asa zisa planificare fara macar sa ne punem o intrebare despre noi cu fata spre oglinda?


Împarte ştirea cu prietenii tăi: