0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

DJ-ul si producatorul olandez Armin van Buuren revine in Bucuresti pentru un show de exceptie promovat de SAGA si Alda Events.

Show-ul solo va avea loc pe 25 septembrie 2021 in Piata Constitutiei.

Intrarea va fi libera pe baza unei inregistrari prealabile pe site-ul Sound of Bucharest, accesul fiind obtinut printr-un proces de selectie random din partea organizatorilor.

Posesorii de abonamente la prima editie a Festivalului SAGA, programat in 10-11-12 septembrie in Parcul Izvor au accesul asigurat la The Sound of Bucharest.

Anuntul evenimentului a fost facut de insusi Armin van Buuren in cadrul unui eveniment supriza care a avut loc pe acoperisul Palatului Parlamentului din Bucuresti.

Armin van Buuren are o conexiune speciala cu publicul din Romania, asa cum a recunoscut chiar el in luarea de cuvant.

Prezent la petrecerile de trance din Romania inca de la jumatatea anilor 2000, Armin van Buuren s-a remarcat in ultimii ani cu prezentele gigant de la festivalul clujean UNTOLD.

Armin van Buuren a fost prezent ultima oara in Bucuresti in noiembrie 2014, la Romexpo, in cadrul show-ului sau Armin Only, parte a turneului de promovare pentru albumul Intense.

A fost al doilea Armin Only organizat in Romania, dupa cel din 2008 de la Arenele Romane cand artistul si-a promovat albumul Imagine.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %