0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Dupa luni intregi de speculatii, Twitter a anuntat achizitionarea aplicatiei TweetDeck, una dintre cele mai populare folosite pentru a organiza fluxul de mesaje schimbate intre utilizatorii retelei de socializare.

Account Suspended
(cc) photo credit: Scarlet O.

Directorul executiv al companiei cu sediul in San Francisco, Dick Costolo, priveste inglobarea noului serviciu in portofoliul Twitter drept un pas important pentru reteaua de socializare aparuta in urma cu cinci ani pe piata: TweetDeck ne va aduce brand-uri, editori si publicitari, alaturi de o platforma puternica construita pentru a urmari toate conversatiile in timp real.

Alaturi de acesta, directorul executiv al aplicatiei recent achizitionate, Iain Dodsworth, a specificat ca, in ciuda modificarilor pe care le va suferi in perioada care urmeaza, serviciul ramane independent: Schimbarile sunt inevitabile, insa cu toate acestea ramanem aceeasi echipa, cu sediul in Londra, cu aceleasi produse si misiune si, mai nou, beneficiind de sprijin si resurse care sa ne permita sa crestem si sa acceptam provocari si mai mari decat aceasta.

Oficialii companiei Twitter nu au dezvaluit pretul oferit in schimbul aplicatiei desktop construita in programul Adobe Air, insa in rapoarte figureaza suma de 40 de milioane de dolari.

In urma cu trei luni, a existat o incercare de negociere intre Twitter si principalul sau dezvoltator de servcii, Uber Media, cu privire la preluarea aplicatiei responsabile de administrarea conturilor din retele sociale de tipul Facebook, LinkedIn sau MySpace.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %