0 0
Read Time:2 Minute, 0 Second

Am ascultat două cazuri similare cu al Alexandrei de la 911. Diferența între 112 şi 911 e ca de la cer la pământ.

Politica acelor oameni instruiți special pentru astfel de cazuri e să rămână la telefon cu victima și să-i ofere încredere, speranță că e pe mâini bune orice s-ar fi întâmplat până atunci.

Din păcate, la noi asistăm la veșnica teorie a formelor fară fond. Am copiat un sistem și l-am copiat prost, punând să se ocupe de el niște amatori fară chef de muncă, disprețuitori față de ființă umană și interesați doar de nenorocitul de salariu sigur de la stat.

Rușine 112, STS și tuturor care girează o astfel de instituție care își bate joc de oamenii aflați la nevoie.

Demisia și acasă cu toții, adică înapoi la coada sapei de unde cine știe cum ați ajuns să țineți un telefon la ureche și viață omului la un click distanţă pe care însă nu știți să-l accesați din prostie și/sau indolență.

Rădăcinile problemei

Pentru cei care au mai citit istoria printre rânduri, nu aia frumos împachetată și livrată de partid, astfel de obiceiuri că incompetenții să fie special numiți în diverse posturi a fost implementată ca politică națională de odiosul regim bolșevic în România după 1948.

Atunci toți ciomăgarii, analfabeții și incompetenții au fost aduși de prin ungherele tarii pentru a fi numiți milițieni, securiști, gardieni, directori de închisori şi alte posturi vacantate de condamnaţii politic.

Au decimat întreaga intelectualitate românească în gulagul autohton (Pitești, Gherla, Aiud, Canal, Jilava și altele) pentru a pune în loc niște servanți docili ai noii cauze. Adică idioți utili care să pună întreţină întreaga mascaradă numită “democrație populara”, în realitate cea mai crudă dictatură stalinistă de după Cortina de Fier.

Acum nu suntem deloc departe de acele vremuri, mulți incompetenți îngroşând rândurile “structurilor” și aparatului bugetar angajați pe pile, cumetrii sau favoruri sexuale. Suntem o țară bolnavă de comunism și efecte ale comunismului, peste care vine valul progresist actual.

Fară câteva șocuri electrice asupra sistemului bolnav de corupție vom muri cei mai mulți dintre noi cu zile, pentru că asta e adevărata corupţie, spuneţi-le şi imbecililor de la # rezist cu ”corupţa ucide”, asta e corupţie, când oameni competenţi, empatici, dornici să se pună în slujba altor oameni nu au loc într-un sistem ocupat de toate putregaiurile societăţii ajunse pe posturi după reţeta de mai sus.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %